Post by norilidile on Mar 9, 2022 7:45:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daug monetų ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
Neveikia po atnaujinimo. Pametė žaidėjo ID. Jokios pagalbos. Nepavyksta susisiekti su palaikymo komanda
Puikus telefono žaidimas. Tankų mūšis. Jums patiks.
Dviejų žvaigždučių priežastis. Esu teir 5, man prireikė 3,5 metų, kol ten pasiekiau. Kai aš pradėjau žaisti teir 5 buvo geriausias teir tankas, tada jis yra 9. Taip pat nebuvo tyrimų technologijų. Žaidėjams, pradedantiesiems šiandien, vienintelis būdas pakeisti teir sistemą yra išleisti tūkstančius dolerių. Dažniausiai žaidžiu prieš teir 9. Kai kurie žaidėjai turi begalę lėšų, tai matyti iš pritaikymų, kurie tanką daro geresne kovos mašina.
Vis sako man atnaujinti, bet neatsinaujina.
šoninis ataka bast, bet neilgai laiko 10 minučių Star Plus tu dat baką kuro siurblio karo
Kartais radaras mane išmuša iš jokio tanko. Kitais atvejais gali prireikti 3,4 paspaudimų.. Ši problema vis dar egzistuoja. Norėčiau žaidimo pamokos, ypač apie taškų įmušimą. Nužudė priešą arba stebėjo, kaip tai daro komandos draugas, bet rezultatas lieka 0. Tai atsitinka kasdien. Atrodo, kad nėra jokios logikos... o kai atsilieka, nėra prasmės toliau žaisti, o tuo labiau investuoti nemažą pinigų sumą.
Geras žaidimas, bet norint laimėti reikia daug mokėti
Labai brangu žaisti ir laimėti, jei norite laimėti, turite nusipirkti aukščiausios kokybės narystę... Tai visiškai juokinga. Jei aš pats to nepataisysiu, o keli komandos draugai pasitrauks ir ištrins žaidimą... Negalėjimas patekti į priekį be $ yra neteisingas
Išsaugokite išvaizdą , mylėkite naują paleidimo išvaizdą dabar kurkite naujus žemėlapius 5 metai tų pačių senų žemėlapių sensta . Visi žino , kur atsiranda neršti , taip pat pakeiskite , bet svarbiausia ( NAUJI ŽEMĖLAPIAI ) NE ŽEMĖLAPIAI DAUGIAU TAI VIENAS
Daug linksmybių Nekainuoja lizdas
Neuzkrauna tanko, o kūrėjams px 5 menesis, ar kam nors veike zaidimas?
Neblogas. Gerai. Liux.
Puikus žaidimas, bet lėtas, nebent mokate už patobulintus daiktus, evan su gera gynyba jūs neturite šansų žaisti kelias savaites, dabar gausiu lentą
Puikus žaidimas, bet toks ribotas, padidinkite kuro naudojimo laiką.
Mėgstu žaidimą, bet piršlybos siaubingos. Viskas tam, kad galėtumėte išleisti pinigus. Godumas yra nuostabiai skaidrus
Taigi iš esmės tai yra geras žaidimas iki 2 pakopos, bet jei norite 3 pakopos bako, turite mokėti nuo 10 iki 20 svarų sterlingų, pamirškite aukštesnės pakopos bakus ar atnaujinimus. Prieš atrakindami 4 pakopą, jums bus nuobodu
War Machines: Tank Army Game Aksi lwh
Niekas nesikeicia, tas pat per ta pati...
tik atsilieka, bet man tai patinka Kita problema yra laiko bandymas ir atlygis kaip deimantai Ir taip!! Negaliu gauti. Jei tau neužtenka pinigų. Pažiūrėkime, ar atsilikimas buvo ištaisytas
Ood
Daug gličių, atakuojančių fantom tankų, prastos priešininkų rungtynės, aplink jus yra pilnas priešo tankų būrys pirmosiomis mūšio akimirkomis ir tt Pirmenybė teikiama tam tikriems žaidėjams...jie nematys pinigų iš manęs!
Kartais tai nėra visiškai sąžininga, nebent mokate žaisti. Kita vertus, smagu susprogdinti kitus žmones!
Jei žaidimo metu skirsite 5 minutes, o ne 2 minutes, tada žaidimo lygis taps smagesnis
Naujas atnaujinimas tos pačios klaidos. Mokėkite, kad laimėtumėte žaidimą. Daug klaidų. Galite žaisti tik 12 raundų nemokamai, jei norite žaisti daugiau, jums reikia nusipirkti neribotą kuro kiekį. Kiekvieną savaitę jums reikia nusipirkti deimantų, kad galėtumėte paimti modelio lipdukus ir kitus, kad būtų konkurencingi, o ne tik taikinys. Geriausi žaidėjai yra keli vairuotojai, kurie naudojasi ta pačia paskyra tuo pačiu metu dėl nesklandumų. Jei jums reikia klientų aptarnavimo, nesijaudinkite, jie išspręs tik norimus bilietus. Patarkite nežaisti šio žaidimo ir įvertintas 1 žvaigždute
War Machines: Tank Army Game Märulimängud pwc
Įdomus žaidimas,
prašome pridėti parinktį, kad žaidėjas gali nusipirkti 2 valandų pritaikymą ir pakeisti monetą su kokiu deimantu arba grąžinti, taip pat žaidėjas gali nusipirkti deimantą ir monetą su Bitcoin ir kita kriptovaliuta, taip pat gali nusipirkti kuro ir amunicijos su moneta. dėkoju
Nuo atnaujinimo, kai aš einu pasiimti Stars monetų ginklų, ko aš negaliu pasiimti, tai neleis man jų pasiimti, tada kai judate į priekį, atsiranda žagsėjimas, tai nusviedžia jus į vieną pusę, pavyzdžiui, jei iš tikrųjų sudužus. į ką nors ir nieko nėra priešais tave ir kai tu žaidi žaidimą staiga tau šaudo iš nugaros, tu sustoji, apsisuki ir tau nieko nėra, o tau vis tiek trenkia iš nugaros
Nu gal visai ir neblogas tik kartais nepaleidžia
pirma bakas turi buti pigesnis nei jie yra kita zvaigzde atimama nes reikia daugiau grafikos....... bet visa kita tobula 👍👍
Pramogos, nereikia pinigų, jei nenorite leisti laiko.
Negaliu išpirkti nemokamos 4,99 USD dovanos, o kai bandau ją išpirkti, iš mano banko sąskaitos nurašoma 4,99 USD.
Love Fantasy: Match & Stories Dėlionė bjic
Pradžioje smagu ir greitai supranti, kad šis žaidimas sukurtas tik taip, kad jei nori žaisti ilgiau nei 15 minučių, turi sumokėti už jį pirkdamas auksą, deimantus ir tai neįtikėtinai brangu, iš tikrųjų taip brangu, kad geriau pirkti senas geras ps4 ar xbox ir įsigyti Call of Duty ar bet kokį panašų žaidimą. Nerekomenduojama, įvertinimas 2/10. Greitas atnaujinimas po savaitės – net verta, nei maniau, tai tik pinigai, visų prekių kainos, kurias bandote tobulėti
Puikus žaidimas, bet tanko atnaujinimas yra problema. Jūs atsiduriate prieš kur kas pranašesnius tankus ir visas smagumas išnyksta, kai jie jus išmuša vienu šūviu
Puikus žaidimas, labai smagu, kai pripranti, kaip juda tankai.
smagus tanko žaidimas, gaila nesklandumų. Būtų puiku, jei jie galėtų sutvarkyti statinės trūkčiojimą ir šaudymą
Smagu žaisti kaip: lengva žaisti, lengva pasiimti, ne per daug rimta, o žaidėjai yra geri žmonės (kai vienas kito nepučiate. Lol).
Šiame žaidime yra keletas problemų. Pirma, žaidime sakoma, kad geriausias „nemokamas“ žaidimas, kuris yra nemokamas, jei norite, kad p2w žaidėjai jus nugalėtų. Antra, žemėlapio nerštas yra visiškai baisus. Net rungtynių sudarymas yra netvarka. Žaidimas įtrauks jus į rungtynes, kuriose jūsų komanda nusileis 100 taškų (tai daug), todėl jūs neturite šansų laimėti. Perkant aukštesnio lygio bakus reikia sumokėti tikrais pinigais arba šlifuoti mėnesius ir mėnesius. Jei laimite 2 žaidėjus, šį žaidimą tikrai reikia gauti.
War Machines: Tank Army Game Actie srb
Linksmas žaidimas kainuoja per daug .... jie patobulino ir išsprendė problemą po ILGAI LAUKIMO, vis tiek reikia geresnių pasiūlymų
Iškilo žaidimo problema. [Klano galia] informacija, kuri pasirodo nurodant žaidimą. Neišnyks. Ir neleis man žaisti žaidimo. Prašau pataisyti
Kurejas nezyk i programos gedimus...
Dar kartą „Eskiziška grafika ir tai nepripažįsta, kad esi nužudytas“
👌
Puikus žaidimas
War Machines: танкова армія Екшн uqzo