Post by norilidile on Mar 9, 2022 8:03:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ahşap Blok Yapboz - Blok Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ahşap Blok Yapboz - Blok Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile üreteci anahtarları ▞▞▞
▞▞▞ Ahşap Blok Yapboz - Blok Oyunu 2022 version ▞▞▞
Birde yerliyiz diyorsunuz Avrupa'nın cadılar bayramını kutlayacağınız bizim milli bayram haftamız onu kutlayın. Kabaklı bir makyaj saçmak
Onu seviyorum ve daha fazla oynamam gerekiyor. Bu yeni. Oyunu yargılamak için yeterli deneyimim yok.
İşte aslında otomatik olarak her yemekten vazgeçmek Tetris gibi ama dönmüyor
Oyun genel olarak eğlenceli! Daha fazla günlük meydan okuma alabilseydik iyi olurdu, hızlı gidiyorlar! Diğer ahşap blok oyunlarında birden fazla mini oyun veya "zorluk" bulunur! Sıkılmadan ve farklı bir tane oynamadan önce genellikle bir seferde bir saatten fazla oynamayacağım! Onun dışında grafikler harika oyun eğlenceli. Daha fazla zorluk getirin lütfen! ⭐⭐⭐⭐⭐🤟🏼
Çok fazla lanet reklam! Her oyundan sonra; Reklamlar! Yok canım
En az 4 yıldız verirdim ama yeni güncelleme video izledikten sonra bombaya dönüşen hediyeler ekledi. Ve bir video izlemezseniz ve bunlardan 2 tane alırsanız oyun biter. Reklamlarla uğraşmak zorunda kalmayayım diye ödedim ve şimdi reklamlar geri geldi. Mutlu değil. Hediye bombalarından vazgeçmeyi eklemedikçe artık oynamıyorlar.
Eğer varsa beyninize yardımcı olması gereken büyük bir zaman kaybı, öldürmek için zamanınız olduğunda deneyin, bu oyunla uçup gidiyor !!!
Sayfalardaki reklam hakları. fps avantajına sahip oluyor
Quest Catapult Arkade cak
Başarılarda saklananları odadaki kilitleri açılmakta. Oyunlar amaç platformda bence. Ayrıca, şık ve bende v.6.6 yani güncel kullanıma yönelik kullanıma yönelik kazanılan her hediye paketinde giye joker cep hakkı veriyor. Bana yön değiştirmek hakkı vermekte. İlk önce bunu uygulayabilmek için. Bununla birlikte. Ayarlarıda veya başka bir menüde menüsünde bulunmamakta. Oynayış şekli de bu farklılığı sağlamakta.
Donuyor.. Ben Sildim..
Daha önce aynı şekilde aynı düzendem ev boşaltıcı
Sorun değil, gerçekten ücretsizse hoşuma gider.
5 uzerinden 5
Ya oyuna bayıldım
Çok eğlenceli ve bağımlılık yapan bu oyunu seviyorum. Tüm seçeneklerinizi kontrol etmeyi unutmayın. Devam edin ve adil uyarı ile oynayın. BUNU BIRAKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ!! En iyi eğlence için pilinizin dolu olduğundan emin olun !! Kesinlikle eğlenceli ve zorlu
Yarattıklarınızın üzerine nasıl inşa edebileceğiniz ilginç! Yine de farklı olacağını düşünmüştüm... Uzaysal algı konusunda harikayım. Gerektiğinde blokları kaydedebilmeyi seviyorum ..
biraz daha çeşit olsa daha güzel olurdu
Size iyi bir konsantrasyon ve adil bir oyun uygular.
sadece beni meşgul ve sıkıldığımda uyanık tutmak için akılsız bir oyun.
Bu oldukça iyi bir oyun, kafan için bir şeyler düşün, stres artık burada değil, ne demek istediğimi biliyorsun
peugeot reklamı oyunu kasıyor bu ne böyle yaaaa!!!!!! para karşılığı reklamdan hakkında hakkında bir reklam hakkında bilgi oyunu kasanın reklamı ya ? si☆im işi işi !!!!!!
Meydan okumayı seviyorum! Büyük bir hayranı olduğum Tetris'e benziyor ama ondan biraz daha zor! Güzel geçiş, harika bir alternatif! 👍
4 oyunu oynayamıyorum. Siliyorum oyunu erkek.
Oyun iyi yapılmış, anlaşılması ve kullanımı kolay. Reklamlardan çıkış yolunu basitçe satın alma seçeneği yoktur; yalnızca başka şeyleri içeren bir abonelik modeli. Her meydan okumadan önce, sonra ve arasında bir reklam olmasaydı, zorluklar eğlenceli olurdu. Devam etmek çok acı verici.
Bu oyun eskiden eğlenceliydi. Ancak sürekli güncelleniyor ve şimdi sürekli donuyor. Güncellemelerin ne olduğunu bilmemek ve aniden oyununuzun değiştiğini fark etmek çok can sıkıcı!
Oyun güzelde...sağ altde biriken puan ne tur açılımlar yapıyor hiç bir yerde yazmıyor...
Wood Block Puzzle - Block Game Слагалице bvra
Sondan oyunu kaydetme özelliği bana sahip olmalı.
Bunu bölge dışına çıkmak için kullanıyorum, kendimi oyuna ne kadar çok kaptırırsam, puanlar o kadar yüksek ve daha fazla zorlukla karşılaşıyorum.
2 yıldızı mı sildim çünkü yerine koyuyorum oyundaki yandaki kareyi ortaya koyuyor
Tüm sinir bozucu reklamların olduğu sürümden çok daha iyi
İyi ses ve hız.
Oyun normal eylenceli değil bu şekilde yani bi elbise yok 🤷ama hiç sevinmeyi indirin🤗
idare eder sıkıldıkça giderken..
Holzblock Puzzle - Blockspiel Geduldsspiele lhf
Video reklamdaki gibi bir meydan okuma yok. aldatıcı 😒
Holzblock Puzzle - Blockspiel Geduldsspiele lhf
Bu oyuna bir süredir sahibim ve eğlenceli bir mücadele oldu (rekorum 19508). Artıları: Alması ve oynaması kolay, eğlenceli ve eğlenceli, zorlu, asla sıkıcı olmaz Eksileri: Oyun, zorlukları teşvik etmek için yeterli ve belirli hedeflerde hazine sandığına ulaşmak için daha da az para sunmuyor. Öneriler: Belki 1000'e ulaştığınızda belirli bir miktarda ücretsiz jetonunuz olabilir ve oyuncuların yeni rekorlara ulaşmasına yardımcı olmak için daha fazla jeton için binlik artışlarla artırabilirsiniz.
Oyundan zevk alıyorum ama çok fazla reklam var
Eğlenceli, beyin test cihazı, her yaş için iyi
Evet, benim için büyük bir nimet, rahatlamamı ve benimkinin de yumuşamasını sağlıyor. Anksiyete ile bana yardımcı olur.
Peugeot reklamı yüzünden sürekli oyun donuyor bu fazla oynayamıyorum sinirlendim bu reklamı hazırmısınız ya da bir ayarlama oyun oynamadan oynamak ne biçim bu yamu böyle şey
Zayıf. Blokları döndürmek için ödeme yapmanız gerekiyor. EA'nın böyle bir şey yapacak kadar deli olduğunu düşünmüyorum bile.
Reklamdaki gibi değil
Idare eder
Pek fena değil
süper eğlenceli keşke oyun sırasında parçaları çevirebilsen
Bu oyunu seviyorum AMA bu oyun reklam başladığında ses ayarlarınıza SAYGI VERMİYOR. Her türlü ayarda oyun sesini kapattım ama reklam başladığında YouTube'daki müziğim otomatik olarak duraklatılıyor ve reklam sesi çalmaya başlıyor... Çok saygısızca... Reklam olmasının önemli olduğunu biliyorum. Bununla iyiyim ama seçimime saygısızlık ettiğinde iyi değilim. İPUCU 1: Oyun push bildirimlerini Android ayarlarından devre dışı bırakabilirsiniz. Bu çok gürültülü. İpucu 2: Reklamları kapatmak için Samsung oyun Başlatıcı'yı kullanın.
Gerçekten yeriniz bitmeyecek bir sırayla blokları almaya çalışmalısınız.
İyi oyun ancak oyunun reklamında gösterilen bulmacaları bulamıyorum.
Çok güzel ben beğendim